CuteCarry

Confession of an Asian StyleHolic

Pakaian Terbaik Anugerah Bintang Popular 2008

Keputusan untuk Pereka  Terbaik telah diumumkan pada Post Party ABP 2008 oleh Nabil. Pereka-pereka memenangi hadiah daripada Rafflesia Pearls yang bernilai RM10 ribu untuk setiap kategori. I wonder if pereka-pereka ni berkongsi tak hadiah ni dengan artis-artis ni!

234

Tahniah kepada pereka baru, Siti Nur Syuhada Shaharani apabila rekaannya yang digayakan pelakon popular, Zizie Ezette diumumkan sebagai Pereka Terbaik (Wanita) di Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2008.  Beliau adalah pelajar Uitm yang baru menghabiskan pengajiannya.

243

Kategori lelaki yang diungguli oleh Hatta Dolmat yang mengetengahkan konsep yang berlainan pada malam itu. Jika kebanyakan pereka hanya menumpukan kepada tali leher dan vest songket, Hatta pula menggunakan konsep seakan-akan trench coat dan tuxedo dan elemen songket adalah pada tali pinggang dan di atas bahu (nampak macam oversized shoulder pad pun ada!).

250

Tahniah juga kepada artis-artis yang hadir kerana melaram dengan tema songket. Walaupun ada diantara artis yang hadir dengan pakaian seharian macamlah diaorang ni nak pergi ke Tesco atau Giant, namun ia tidak mencacatkan langsung kemeriahan majlis ini kerana majoritinya menghormati majlis dengan berpakaian yang sesuai.

Kebanyakan pakaian menepati konsep sentuhan tenun. Fabrik-fabrik seperti French lace, thai silk. satin dan sebagainya diadun dengan songket. Hasilnya, pakaian memang nampak glamour.

190

Baju yang dipakai oleh Zizie Ezette memang kena dengan bentuk badannya.  Siti  memahami susuk tubuh Zizie yang montok. Ia nampak glamour dan hampir sempurna!  Warna biru yang dipilih pula nampak begitu menyerlah!     

Kebanyakan pereka yang hadir turut melaram sakan! Macam gathering Designer Malaysia pulak! The best dressed designer is Siti yang menggayakan dress pendek dengan turban songket (like Prada turban, but this is much much better!)

2391

Tahniah kepada Berita Harian dan TV3!   

April 16, 2009 Posted by | Malaysian Designer | , , , , | 4 Comments

Anugerah Bintang Popular 2008 Berita Harian – Awards Presentation

I was invited to Anugerah Bintang Popular 2008 that was held in Arena Or Stars Genting Highlands. It was a star-studded night.  Malaysian entertainment people are everywhere; this is the night to honour and to be honoured!

Big thanks to Berita Harian; especially Zainuri for the invitation.

It was also the night to show who wore the best stuff! The theme was Sentuhan Tenun.

THANKS AGAIN to BERITA HARIAN FOR MY SEAT. It was a good view for me to snap, snap and snap and to perform my own fashion review!

 

 

009

 

 

 

 

 

 

 

 

Myself with Jac before the show started. She is in Khairul Sufi. Love her hair, her tenun clutch and her lovely personality!

 

 

0131

Two veterans, Dato’ Yusof Haslam and A.Galak look so casual, well at least they take an effort to put on jacket! Is that LV check messenger bag on A.Galak lap?

 

0281

The stage manager I guess, he is so popular among the crowd. One of the cheering factors!

 

031

Opening act by Anita Sarawak. She is in corset, pants and that bulu-bulu. Well she is stunning! Dah berumur tetap slim dan bertenaga.

 

045

Second opening act, Stacy also in bulu-bulu! So energetic. Tape saya suka baju ni, very stage costume and she can dance in that. Very Bjork punya baju angsa!

 

 

050

Farah is the winner of CuteCarry biggest accessory award. Tapi walaupun ada yang kata tak ok, saya kata ok. Baju dia simple and the accessories tu compliment the minimal design. Menang dua award, Penyampai TV Popular dan Penyampai Radio Popular. Fofular akak ni!

 

 

064

The host, Adlin Aman Ramli in white.

 

 149

The big winner, Nabil. He is in tenun scarf to compliment his edgy hair. Ada yang kata Rambut Nabil cam tak sesuai tapi pada saya apa salahnya, cuba gaya lain sekali sekala. Maybe after this, rambut dia lain pulak kan. Pada pendapat saya juga, mungkin Nabil perlu lebih bergaya glamour. Dressing dia kali ni ok jugak, tapi kan bagus kalu dia leh nampak lebih sophisticated!  He needs a touch of high fashion!

 

 

143

Sharifah Shahira can’t get enough of the ‘cute’ postman!

 

 

156

Faizal Tahir in designer Hazwani velvet military inspired jacket under a studded belt. He looks like budak sekolah. Awet muda sungguh Superman ni.

 

 

161

Sari Yanti GLAM in Rizman Ruzaimi dress. Love the turtle neck. One of the best dress!

 

 

164

The Divas and Nubhan (Vernon termasuk Diva jugak!!). Umie Aida looks fresh and sophisticated, Vernon as flamboyant as he can be, Zahida Rafik as sexy as she can be, Nubhan in white jacket and songket tenun scarf.

 

 

168

Myself with designer Calvin Thoo. He is like 37 and looks like 17! Antara artis yang memakai pakaiannya pada malam itu ialah Rozita Che Wan, Ayu Raudhah, Marsha.

 

 

April 13, 2009 Posted by | Designer, Function, Malaysian Designer | , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Watch out for Key Ng in Paris…. soon!!!

keyng

Key Ng in Paris?

Congratulations to one of my favourite Malaysian designer Key Ng with his label KN Key Ng. We might see his creation in Paris soon if talks on opening a consignment counter in a boutique there materialize.

Ng says he is targeting to open two consignment counters in BHG, a leading department store in Singapore, by year’s end. A consignment counter is a retail space in a department store.

Currently, he owns five boutiques in shopping malls in Kuala Lumpur, Petaling Jaya and Subang Jaya. He also has six consignment counters in Isetan department store and Sogo Shopping Centre in Kuala Lumpur.

Last year, Ng opened his first franchise boutique in Queensbay Mall, Penang. This year, he plans to add two to three more consignment counters in the Klang Valley.

My first Key Ng is his vest which I bought in Isetan Bukit Bintang.

I love Key Ng because of its quite flamboyant designs but very wearable. It makes me feel like a very fashionable person, not like a normal person on the street!

Visit Key Ng.

 source: the star

 

 

 

April 12, 2009 Posted by | Malaysian Designer | | Leave a comment

Anugerah Bintang Popular 2008 Designers

It will not happening without all these talented designers. They are the one who is responsible for the celebrities to look either glamorous, sexy, funny, clownie or disaster! This year theme for Anugerah Bintang Popular is Songket Tenun. It is not easy! Dahling, if you think they just get a songket and transform it into baju kurung or kebaya, you are dead wrong, very very wrong (you can ask your makcik to do that!). Their job is to make songket looks extremely hot and sexy but still strong Malaysian accent. Let see who dress who:-

PEREKA FESYEN / ABPBH 08

Designers: Rizman Ruzaini     Celebrities: Datuk Siti Nurhaliza, Fasha Sandha, Sari Yanti, Siti Saerah.

Designer: Hatta Dolmat     Celebrities: Nurul Huda Abdul Wahab, Siti Sarah, Sheila OIAM, Iz.

 Designer: Hazwani   Celebrities: Faizal Tahir, Jamal Abdillah.

 PEREKA FESYEN / ABPBH 08

Designer:Shegar    Celebrity: Sheryl Samad

Designer:Calvin Thoo Celebrities: Rozita Che Wan, Ayu Raudhah, Marsha

Designer: Amir Luqman Celebrity: Scha

 

PEREKA FESYEN / ABPBH 08

Designer: Nik Erwan    Celebrities: Dynas, Mila Tini Hot FM, Fabulous Cats.

Designer: Zery Zamry Celebrities: Elyana, Norish Karman

Designer: Nazreen  Celebrities: Linda Onn, Siti Saida, Intan Ladyana

<source>

April 11, 2009 Posted by | Designer, Function, Malaysian Designer | Leave a comment

   

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.