CuteCarry

Confession of an Asian StyleHolic

Rambut Zaefrul Spa Q

Photo ni takde kena mengena dengan kak zizah ye. Jangan tengok aksi mereka tapi tengok kat rambut Zaefrul.

 I am not interested about the scandal. Biarlah diorang nak meriba ke, junjung ke , apa ke…tapi benda lain yang paling meluat

The only thing I hate about this photo is Zaefrul hair.  

Di dalam Spa Q pun sama, kenapa mewarna rambut dengan warna yang tidak sesuai?

Perasan tak rambut dia nampak macam stiff n dry dalam Spa Q. I believe that is due to over-colouring and poor treatment!

I met Zaefrul and he is such a tall handsome guy.. but his hair ruined everything!

You should kill your hair stylist.

Tapi I rasa si Zaefrul ni tetap taknak kalah dengan kak Qistina kan… itulSee full size imageah sebabnyak dia dok  warna rambut….

March 18, 2009 - Posted by | Uncategorized | ,

2 Comments »

  1. one word- hideous!

    Comment by Lonely in Gorgeous | March 19, 2009

  2. betul.. bideous sangat. that is the word. kenapa dia buat cam tu pun tak tau…

    Comment by cutecarry | March 19, 2009


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: