CuteCarry

Confession of an Asian StyleHolic

Marc Jacobs engaged!!

Cangratulations to Marc Jacobs for his engangement to Lorenzo Martone.

Marc Jacobs and Lorenzo Martone

Lorenzo is a producer from Brazil.

Ok Marc, now you find your  true love, hope you can produce more edgy  bags  since both of you can’t produce kids.

It is hard to find true love, but once you get it, make sure you cherish the moment.

 I am waiting and anticipating Marc next collection… mabe he’ll be like so inspired by all this engangement thing and change the entire concept!

In Malaysia, Marc by Marc Jacobs at Pavillion KL.

Advertisements

March 19, 2009 Posted by | Uncategorized | | 2 Comments

Russian Next Top Minister

Ini mungkin adalah salah satu senjata Presiden Russia Mr Vladmir Putin yang paling berbahaya pada ketika ini, iaitu Miss Maria Sergeyeva.  Beliau adalah salah seorang anak didik Putin dan calon terbaik untuk dilantik menjadi menteri.  Tengok tu.. baru umur 24 tahun dah ada potensi jadi menteri!!!

Tapi En Putin ni bukanlah bodoh, dia memilih Cik Maria ni bukannya hanya kerana mukanya macam model Harpers Bazaar tetapi kerana beliau mempunyai karisma sebagai seorang pemimpin. Maria dilihat sebagai seorang yang boleh mempengaruhi golongan muda di dalam kempen-kempen politk Putin.

 Dia juga adalah antara orang penting Young Guards, salah satu pertubuhan yang pro Putin dan anti-pendatang. Yes guys, dia ni memang anti-imigrant kat Russia. 

Maria juga dilihat sebagai salah satu orang muda yang paling glamour kat Russia. She is everywhere, from writing an article in a local newspaper to being in a front row in a political rallies. She knows how to market herself.  

 

Berikut adalah beberapa gaya Cik Maria Sergeyeva.

 

I believe she is drunk. Look at her hideous dress and fishnet glove. Please don’t drunk again Miss Maria!

Adik-adik jangan nak tiru gaya ni na. Mana tau ambik kain batik mak dan ikat2 terus jadi dress. biasa buat kan?

 

 

She is not drunk!

Love, love her three piece contra tops. The jacket just stand out and it fit the inner perfectly. A very good combination. But as a reminder, if you are in a tropical country like Malaysia, please avoid this look!

Jangan hang merepek pakai cam ni tengah-tengah panas! tak sesuai..

 

She is not drunk, maybe lots of caffeine, that is why she is quite excited!

This is when a simple top can make such a big statement, just like the poster on her head. Pair it with a pair of boots, oversized belt and proper inner to cover for proper demure look!

One of my Japanese freind laughed when she saw a Malaysian wearing boots, she said not proper to wear boots in hot tropical coutry.

 

Love the hair, like the shirt, ok with the shades. But hate the combination. To matchy-matchy!

So Debbie Gibson. If you dont know who is Debbie Gibson, please Google!!

First look, Scarlett Johannson…second look, elegant girl, third look, supermodel.

She must be tired, judging from the puffy eyes. ..

 

 

 

 

March 19, 2009 Posted by | Uncategorized | | 2 Comments