CuteCarry

Confession of an Asian StyleHolic

GREAT, JUST GREAT

Great, just great. I am going to this ABP @ GENTING tomorrow, and there’s a big pimple on my cheek.

GREAT.. REALLY GREAT…

0101

April 11, 2009 - Posted by | "Myself" |

5 Comments »

  1. tu sebab tak ajak i pegi ABP tu. Kan dah kena tulah!

    Comment by olpicture | April 11, 2009

  2. tu la.. tiba2 timbul. kena pakai concealer ni esok.
    u ols dah siap ke evening dress konsep tenun pahang kalu nak pi..

    Comment by cutecarry | April 11, 2009

  3. ops! konsep tenun pahang ker… kena pass lah kalau macam tu, unless you boleh terima kain sampin songket bunga tabur i tu dibelit2 jadi tank top, dipadankan dengan vulominous ball-gown inspired skirt… ha ha…

    Comment by olpicture | April 11, 2009

  4. oh.. boleh u ols.apa salahnya. tapi u ols kena push up sikit, let it voluminous kat atas jugak. And that voluminious ball-gown skirt tu kat Dior ada jual. mesti menjadi perhatian u ols. i am goin in probably in armani suit and matsuda vest. bosanlah konsep tuxedo for man…

    Comment by cutecarry | April 11, 2009

  5. hahaha besar pimples…bkn main posing u kat sana

    Comment by amoi | April 14, 2009


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: