CuteCarry

Confession of an Asian StyleHolic

Father Son Style – Yusof vs Syamsul

Oh… so sweet. Two generations with two different yet so similar visions.

 

It is one of the most memorable photos from Berita Harian during Datuk Yusof Haslam 55th birthday party.

 

Datuk Yusof Haslam in striped shirt and songkok while his son, Shamsul in street cap, tee with accessories; “necklaces” (agaknya dia nak menyanyi rap untuk bapaknya sebagai hadiah hari jadi).

 

My style choice is Datuk Yusof Haslam because Syamsul style look too rempit lah!  Selalunya Syamsul memang stylo dan ada kelas dressing dia tapi kali ni macam tak bersedia je. Mungkin akibat terpengaruh dengan filem “Bohsia” dia pun terikut-ikut dengan street-wearnya aka Rempit wear!

 

Tapi you still look great Syamsul!

 

image  Hip Berita Harian

April 30, 2009 - Posted by | Men fashion | ,

2 Comments »

  1. what about his daughter?

    Comment by Anonymous | May 5, 2009

  2. his daughter is not in the pic. juz want to compare the two generation style

    Comment by cutecarry | May 5, 2009


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: